Veilig versturen van privacygevoelige informatie

Medrie gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Heeft u als patiënt een medisch-inhoudelijke vraag? Neem dan contact op met uw eigen huisarts.
Buiten kantoortijden met spoed een  huisarts nodig? Bel: 0900 333 6 333. 

Hoe werkt Zivver?

Hoe open ik een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Heeft u een e-mail ontvangen van Medrie via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe link met de tekst Klik voor bericht te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren (zie hieronder). In deze filmpjes ziet u hoe iemand zonder Zivver-account een bericht ontvangt en leest.

Bericht openen met een toegangscode
U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op Klik voor bericht en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat beveiligd is met een sms-code. Degene die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het kunt lezen. Klik op Klik voor bericht en daarna op Sms sturen. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen.

Hoe kan ik reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop Beantwoorden. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclipknop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Vragen?
Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of heeft u vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Meer informatie vindt u op de website van Zivver.

 

Veilig mailen naar Medrie (zonder in te loggen)

Als uw bedrijf niet beschikt over een omgeving van waaruit u veilig kunt mailen, maar u wilt toch op een veilige manier een e-mail sturen naar een medewerker van Medrie zonder zelf een Zivver-account aan te maken, klik dan hier.

Zivver web-app
Heeft u een Zivver-account? Ga dan naar de Zivver web app.

Beschikt u niet over een persoonlijk Zivver-account, maar wilt u een gratis account aanmaken? Dat kan hier

Zivver telefoon-app
Zivver heeft ook een app voor uw telefoon.