Word jij de digicoach van jouw team?

Tags: Zwolle, Flevoland, Hardenberg
11-04-2023

Werk je in de dagpraktijk en heb je affiniteit met digitale werkzaamheden? Ben jij degene die nu ook al tips geeft aan collega’s? Of vragen jouw collega’s je om even mee te kijken hoe dat systeem ook alweer werkt? Word dan de digicoach binnen jouw praktijk! Via een gratis opleiding van één dag kun je nog beter inhoud kunt geven aan deze taak.

Tijdens ons gratis webinar op dinsdag 16 mei 12.30 - 13.00 uur en 17.00 - 17.30 uur geven we je meer informatie over wat een digicoach is en doet. Wees gerust: als digicoach hoef je niet alle finesses van alle programma’s te kennen. Wel is het belangrijk dat je weet waar je met vragen terecht kunt. Ook bespreken we de randvoorwaarden. Verder krijg je informatie over de digicoachtraining en kun je eventuele vragen voor deze trainingsdag alvast aangeven, zodat we die kunnen meenemen. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen.

Ben je die dag verhinderd? Laat het ons weten, dan sturen we je de link naar het webinar, zodat je het kunt terugkijken.  

Alvast een kijkje in de keuken bij andere organisaties?
Doe dan mee aan het webinar van de organisatie ‘Digivaardig in de zorg’. Daarin vertellen ervaren digicoaches over wat zij in de praktijk geleerd hebben.

Meld je aan!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Geef je dan via onderstaand formulier op voor het Medrie-webinar van 16 mei. Daar krijg je antwoord op al je vragen! We zien je aanmelding graag tegemoet.