Declareren TBHZ 2022

Tags: Flevoland, Zwolle, Hardenberg
07-04-2022

De afgelopen periode hebben we meerdere keren contact gehad met Zilveren Kruis om ervoor te zorgen dat alle praktijken die meedoen aan TBHZ dit zonder problemen kunnen declareren. Het leek geregeld, maar dit was niet terug te zien in de contracten die in het Vecozoportaal staan. Aangezien dit wel nodig is (sommige declaratieservices houden anders de declaraties tegen), is zojuist ter check nogmaals de lijst met aanmeldingen naar Zilveren Kruis gestuurd. Het gevolg kan zijn dat u opnieuw een contract aangeboden krijgt in het Vecozoportaal (om te accepteren, u hoeft niet de vragenlijst te doorlopen). In dit contract staat het tarief en vektiscode 31400 à 0,80 cent toegevoegd.

Zodra u in uw contract de vektiscode toegevoegd ziet staan, heeft u hiermee de bevestiging dat u TBHZ kunt declareren. U kunt dan met terugwerkende kracht per 1 januari en 1 april declareren.

We vinden het erg vervelend dat het dit jaar (weer) zo lang heeft geduurd om het declaratieproces in orde te krijgen. Mochten er naar aanleiding van dit bericht toch nog vragen zijn dan horen wij dit graag. We streven ernaar met Zilveren Kruis dit proces volgend jaar beter te laten verlopen.