CAHAG Cursusdag Zwolle

Tags: Hardenberg, Zwolle
31-03-2022

Met deze cursus willen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor goede zorg bij astma/COPD op praktijkgerichte wijze aandacht geven.

Na vier succesvolle online cursusdagen organiseert CAHAG (COPD en Astma Huisartsen Advies Groep) op donderdag 7 april 2022 een fysieke landelijke cursus voor praktijkverpleegkundigen/ praktijkondersteuners, huisartsen en andere belangstellenden in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. (Onder voorbehoud van de dan geldende COVID-maatregelen, CAHAG behoudt zich het recht voor om indien noodzakelijk de dag om te zetten in een online versie).
 
Wederom kunnen we u met trots een mooi programma aanbieden met actuele workshops! Onderwerpen die net even wat anders zijn dan de reguliere onderwerpen. Nieuw in ons programma zijn de workshops 'NHG-Standaard Astma bij kinderen 2022, 'Logopedie en COPD/astma' en 'astma en allergische rinitis'. Workshops die een eerder jaar gegeven zijn, worden weer geactualiseerd of bijgesteld.

Met deze cursus willen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor goede zorg bij astma/COPD op praktijkgerichte wijze aandacht geven.

Door deze cursus als samenwerkend huisarts en praktijkverpleegkundige/praktijkondersteuner te volgen, kunt u zich ook samen laten inspireren en ideeën opdoen. Voor actuele en toekomstige ontwikkelingen is ruim aandacht en er worden praktische handvatten aangereikt om de zorg te optimaliseren.
 
Programma
08.45 uur Ontvangst en registratie
09.15 uur Plenaire opening
09.30 uur Plenaire lezing eHealth ontwikkelingen
10.00 uur Workshopronde 1
11.15 uur Pauze
11.35 uur Workshopronde 2
12.50 uur Lunchpauze
13.40 uur Plenaire lezing ‘Doelmatiggebruik van medicatie en therapietrouw’
14.25 uur Pauze
14.35 uur Workshopronde 3
16.00 uur Afsluiting en einde CAHAG Cursusdag
 
Accreditatie is voor 5 uur aangevraagd bij ABC1 (GAIA), de NVvPO en kwaliteitsregister V&VN (Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig Specialisten Register).
 
Inschrijving
Voor direct aanmelden ga naar inschrijven en voor een uitgebreidere beschrijving van de workshops, 
zie uitgebreide workshopomschrijving. Klik hier voor het dagprogramma
 
Kies uw eigen workshops!
Ook in 2022 kunt u direct de workshops kiezen die u in de desbetreffende ronde wilt volgen. Wacht dus niet te lang met opgeven want als een online workshop vol is kunt u hier niet meer voor kiezen. Zo volgt u alleen workshops, die u zelf heeft gekozen!
 
Kosten voor deelname
De kosten voor deelname bedragen € 195,- per persoon.
 
Leren blijft leuk!
Samen met u en de docenten hopen wij er een leuke en leerzame dag van te maken. Met veel praktische tips en leerpunten om de volgende werkdag mee aan de slag te gaan.