Zoek je als huisarts een prettige werkplek voor de lange termijn voor 1 tot 3 dagen per week?

Tags: Flevoland
15-09-2023

Bij Huisartsenpraktijk Zorgpost en Huisartsenpraktijk Hanssen en de Vries in Emmeloord kun je per direct aan de slag!
Een eigen huisartsenpraktijk is een grote stap. Daarom kun je bij ons in Emmeloord als waarnemend huisarts starten en op je eigen tempo doorgroeien in je rol als huisarts.

Huisartsenpraktijk Zorgpost en Huisartsenpraktijk Hanssen en De Vries zijn van dezelfde praktijkeigenaren, namelijk Wouter Hanssen en Pauline de Vries.
In ‘Zorgpost’ werken drie huisartsen. De eerste huisarts, de praktijkeigenaar, neemt de eerste dag voor zijn rekening. De tweede doet de laatste drie dagen. De derde huisarts houdt op afstand telefonische en e-consulten, beantwoordt vragen van assistentes en verwerkt de post. Ook hebben wij een PA, hij is 2 à 3 dagen in de week werkzaam op dinsdag t/m donderdag.
Bij ‘Hanssen en de Vries’ werken 3 huisartsen. Beide praktijkeigenaren zijn er werkzaam en 1 dag wordt door de derde huisarts vervult. Onze PA werkt in deze praktijk 1 dag in de week.
In de toekomst zal Huisartsenpraktijk Zorgpost verhuizen naar hetzelfde pand als Hanssen en de Vries en zullen we een groepspraktijk gaan vormen. Als waarnemend huisarts heb jij de mogelijkheid om mee te denken over de samenvoeging en invulling van de praktijk.
Over Huisartsenpraktijk Zorgpost
Beide huisartsenpraktijken zijn gevestigd in het centrum van Emmeloord naast en boven Apotheek Noordoostpolder. Samen vertegenwoordigen wij ruim 4800 patiënten. Over het algemeen kunnen we zeggen dat onze patiënten vriendelijk en geduldig zijn. We zijn aangesloten bij de ketenzorg van Medrie en draaien mee in de dienstenstructuur van Huisartsenpost Emmeloord. De polder is een gemoedelijk en ruim opgezet gebied dat goed bereikbaar is via de A6 en de N50. Voor de toekomst liggen er plannen voor een treinstation in Emmeloord langs de Lelylijn.
Naast de huisartsen en PA bestaat het team uit doktersassistentes, een praktijkondersteuner somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en GGZ Jeugd en een praktijkmanager. De komende tijd zal in het teken staan van de samenvoeging van beide praktijken en daar kunnen we jouw frisse blik goed bij gebruiken. Ook is het fijn om samen te sparren over eventuele aanpassingen aan het pand.
Geef je droom een kans! Ben je BIG-geregistreerd huisarts en wil je aan het werk in een prettig team? Of je nu in loondienst (HIDHA) wilt of als zzp’er de rol van waarnemend huisarts op je wilt nemen, wij staan ervoor open. Het aantal dagen dat je per week werkt is in overleg. Één tot drie dagen vinden wij ideaal. Ben jij die enthousiaste teamspeler die zich bij onze huisartsenpraktijken verder wil ontwikkelen? We leren je graag kennen! Stuur je motivatie en CV naar huisartsen.hanssendevries@gmail.com ter attentie van Wouter Hanssen en Pauline de Vries. Wil je eerst meer info? Bel dan naar 0527 – 612 552 en vraag naar Wouter of Pauline.