Vacature: Waarnemend huisarts (m/v) of basisarts bij Gezondheidscentrum West in Emmeloord voor meerdere of losse dagen in de maanden januari/ februari 2023

Tags: Flevoland
29-11-2022

Ben jij een enthousiaste huisarts, een teamplayer en wil je in een goed georganiseerd centrum werken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de volgende functie:

Waarnemend huisarts (m/v) of basisarts voor meerdere of losse dagen in de maanden januari/ februari 2023

Wie zijn wij? 

Gezondheidscentrum West te Emmeloord is een modern centrum waar o.a. een apotheek, fysiotherapie en diëtiste gevestigd zijn. In de huisartsenpraktijk zijn 5  huisartsen, 7 assistentes, 3 POH-s , 3 POH-GGZ en een praktijkmanager werkzaam. Wij werken met Medicom.  Wij leveren zorg aan ongeveer 7000 patiënten.

Kenmerkend voor ons gezondheidscentrum is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega's, de collegialiteit en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk.

Wie zoeken wij?

Een gedreven collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke, laagdrempelige en kwalitatief goede zorg. Een collega die het leuk vindt om in een moderne, "stadse" plattelandspraktijk te werken.

Wat bieden wij jou ?

  • Een ervaren enthousiast team
  • Een NHG geaccrediteerde praktijk
  • Fijne patiëntenpopulatie
  • Betrokken samenwerking met andere disciplines
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd, reageer dan op deze vacature.  Wil je meer informatie, neem dan contact op met één van onze huisartsen op telefoonnummer 0527-745345. Of met Natascha de Jong  praktijkmanagerwest@ezorg.nl / 06 42524651.

https://gc-west.praktijkinfo.nl/