Huisarts gezocht die (op termijn) medepraktijkhouder wil worden in mooie dorpspraktijk in Ens

Tags: Flevoland
17-10-2023

Wij, het team van de Huisartsenpraktijk Ens, komen heel graag in contact met een huisarts die op zoek is naar een plek om het huisartsenvak in de volle breedte en lengte uit te oefenen. Of je nu pas afgestudeerd bent, of al wat langer aan het waarnemen bent, Hidha bent (geweest) of misschien zelfs al eerder praktijkhoudend bent geweest. Als je ècht je vak wilt blijven uitoefenen op jouw manier en ècht dokter wilt zijn, zonder je helemaal opgeslokt te voelen door ons mooie maar best wel zware beroep, dan zijn wij er van overtuigd dat je bij ons een hele goede kans hebt om je droom waar te maken.

 

Uiteraard zijn wij goed georganiseerd, leveren we patiëntenzorg van hoog niveau en zijn we een heel fijn team met ook een prettige patiëntenpopulatie, etc etc, maar we vinden het veel belangrijker dat je bij ons een werkplek krijgt waar je je thuis voelt en met plezier kunt werken -in teamverband- op de manier die bij jouw past.

Ook verwachten we helemaal niet dat je gelijk alle verantwoordelijkheid en rompslomp van de praktijk op je schouders neemt. Dat is helemaal niet nodig! Er is al een ervaren praktijkhouder aanwezig en we hebben natuurlijk ook een praktijkmanager die heel veel werk verricht. Je kunt er dus rustig ingroeien en bekijken hoe en wat er allemaal bij je past, om zo samen met het hele team de praktijk te gaan draaien. En uiteraard kun je ook eerst vrijblijvend kennismaken met de praktijk door eerst een tijdje als waarnemer of Hidha te komen werken.

Ook financieel hoef je je geen zorgen te maken. Er wordt geen goodwill of investering gevraagd, anders dan uiteraard een bijdrage in de praktijkinventaris.

De praktijk
Onze praktijk is de enige praktijk in het gemoedelijke Ens. Gelegen in Flevoland en goed te bereiken vanaf Zwolle en ook vanaf Friesland. Voor wie van watersport houdt, zijn er tal van mogelijkheden in de buurt. Voor wie van kunst en cultuur houdt: In Zwolle en Kampen is er genoeg aanbod.

We zijn laagdrempelig en gaan persoonsgericht te werk met een populatie van 3400 patiënten. De praktijk bestaat nu uit een praktijkhouder, 2 waarnemers, 2 praktijkondersteuners (Somatiek en GGZ), 3 assistentes en 1 praktijkmanager. Het team is goed op elkaar ingespeeld en de sfeer is open en fijn.

We verrichten zelf meerdere eerstelijns diagnostiek en leiden de medewerkers hier steeds meer in op, zodat handelingen gedelegeerd kunnen worden.

We houden ons volop bezig met de verbinding tussen de praktijk en plaatselijke/regionale zorgverleners zodat de patiënten die extra zorg nodig hebben, deze ook krijgen. Dit doen we met ondersteuning van Medrie, de regio organisatie.

Om de zorg te kunnen blijven continueren en de eindverantwoordelijkheid van de praktijk te delen zijn we op zoek naar een huisarts die de praktijk kan helpen door ontwikkelen.

Onder andere op de volgende gebieden:

  • Er zijn concrete plannen om een gezondheidscentrum in Ens te bouwen en de bedoeling is dat de praktijk een mooie plek in het gezondheidscentrum krijgt.
  • De toenemende zorg voor ouderen en kwetsbaren kunnen blijven continueren
  • Het beleid voor de komende jaren samen met de huidige praktijkhouder bepalen.
  • Contacten verstevigen met zorgverleners.

Wat bieden we:

  • Een fijn praktijkteam waarbij je 4 dagen per week ons komt versterken.
  • Operationele taken op het gebied van personeel, kwaliteit en financiën zijn gedelegeerd aan de praktijkmanager.
  • Een prima financieel aanbod dat hoort bij de zwaarte van de functie.
  • Goed georganiseerde ANW-diensten
  • Om een indruk te krijgen  ben je welkom om vrijblijvend te komen kennismaken met ons.

Lijkt je dit wat? Wil je eens komen kennismaken? Of eerst eens wat meer weten, of juist vertellen hoe je zelf zou willen werken? Dan ben je van harte welkom! Neem gerust contact op met ons: Anneke Rippen, praktijkmanager, via a.rippen@huisartsenpraktijkens.nl of 06-29396806 (ook Whatsapp) of met Jan Armin Roosjen, praktijkhouder, via j.a.roosjen@huisartsenpraktijkens.nl of 06-81070479 (ook Whatsapp).

Hopelijk snel tot ziens!

Anneke Rippen, praktijkmanager Huisartsenpraktijk Ens. A.Rippen@huisartsenpraktijkens.nl
0527-251377

Meer informatie over de praktijk: Huisartsenpraktijk Ens – Ens