Gezocht: waarnemer of HIDHA Huisartsenpraktijk Zorgpost in Emmeloord

Tags: Flevoland
18-11-2022

Droom je weleens van een eigen huisartsenpraktijk of lange termijn waarneming?

Bij Huisartsenpraktijk Zorgpost in Emmeloord kun je daarmee aan de slag!

Een eigen huisartsenpraktijk is een grote stap. Daarom kun je bij Huisartsenpraktijk Zorgpost in Emmeloord als waarnemend huisarts beginnen en op je eigen tempo doorgroeien in de rol van mede-praktijkeigenaar.

Huisartsenpraktijk Zorgpost en Huisartsenpraktijk Hanssen en De Vries zijn van dezelfde praktijkeigenaren, namelijk Wouter Hanssen en Pauline de Vries. In ‘Zorgpost’ werken drie huisartsen. De eerste huisarts, de praktijkeigenaar, neemt de eerste dag voor zijn rekening. De tweede doet de laatste drie dagen. Zij nadert haar pensioen. De derde huisarts houdt op afstand telefonische en e-consulten, beantwoordt vragen van assistentes en verwerkt de post. Ook hebben wij een PA, hij is 2 à 3 dagen in de week werkzaam op dinsdag t/m donderdag. In de toekomst zal Huisartsenpraktijk Zorgpost verhuizen naar hetzelfde pand als Hanssen en de Vries en zullen we een groepspraktijk gaan vormen. Als waarnemend huisarts heb jij de mogelijkheid om op termijn Zorgpost over te nemen of in maatschap te gaan met de twee praktijkeigenaren.

Over Huisartsenpraktijk Zorgpost
Huisartsenpraktijk Zorgpost is gevestigd in het centrum van Emmeloord naast Apotheek Noordoostpolder. Ruim 2300 patiënten maken deel uit van onze praktijk. Over het algemeen kunnen we zeggen dat onze patiënten vriendelijk en geduldig zijn. We zijn aangesloten bij de ketenzorg van Medrie en draaien mee in de dienstenstructuur van Huisartsenpost Emmeloord. De polder is een gemoedelijk en ruim opgezet gebied dat goed bereikbaar is via de A6 en de N50. Voor de toekomst liggen er plannen voor een treinstation in Emmeloord langs de Lelylijn.

Naast de huisartsen en PA bestaat het team uit drie doktersassistentes, een praktijkondersteuner somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en GGZ Jeugd en een praktijkmanager. De komende tijd zal in het teken staan van de samenvoeging van beide praktijken en daar kunnen we jouw frisse blik goed bij gebruiken. Ook is het fijn om samen te sparren over eventuele aanpassingen aan het pand.

Geef je droom een kans!
Ben je BIG-geregistreerd huisarts en wil jij je droom een kans geven? Of je nu in loondienst (HIDHA) wilt of als zzp’er de rol van waarnemend huisarts op je wilt nemen, wij staan ervoor open. Bij voorkeur draai je mee in de dienstenstructuur. Het aantal diensten kunnen we overleggen. Dat geldt ook voor het aantal dagen dat je per week werkt. Twee tot vier dagen vinden wij ideaal. Ben jij die jonge enthousiaste teamspeler die zich bij Huisartsenpraktijk Zorgpost verder wil ontwikkelen? We leren je graag kennen! Stuur je motivatie en CV naar huisartsen.hanssendevries@gmail.com ter attentie van Wouter Hanssen en Pauline de Vries.

Wil je eerst meer info? Bel dan naar 0527 – 612 552 en vraag naar Wouter of Pauline.

Meer informatie over de praktijk vindt u hier