Gezocht: vaste waarnemer huisartsenpraktijk 't Harde

Tags: Zwolle
07-04-2022

Huisartsen Frank van der Heide en Rik Wesseler zoeken op korte termijn een vaste waarnemer/HIDHA voor hun duopraktijk in ’t Harde voor 16 uur per week. Het gaat om een waarneming voor een langere periode met, indien geïnteresseerd, een optie op een vaste functie.  

De goed georganiseerde duopraktijk heeft de zorg voor 3450 patiënten. "Deze patiëntenpopulatie heeft een prettige variatie in sociale klassen, leeftijden en een mix van autochtone Veluwenaren en mensen afkomstig elders uit Nederland", vertelt huisarts Wesseler.                                        

"We hebben een fijn betrokken team van 4 doktersassistenten, 1 praktijkondersteuner CVRM, 1 DM-verpleegkundige en 1 POH-GGZ. We werken in een goede en prettige sfeer samen.

Als HIS maken we gebruik van MicroHis.

We zijn aangesloten bij de HAGRO en FTO-groep Elburg waarmee we maandelijks aangenaam en betrokken nascholen. Voor de ANW zijn we aangesloten bij de HAP Zwolle.

't Harde is een rustig en gemoedelijk dorp op de Veluwe met ca. 7.000 inwoners.  Gelegen aan de A28 is de reisafstand naar Zwolle en Harderwijk minder dan 20 minuten. Ook andere steden als Apeldoorn, Kampen en Amersfoort zijn snel bereikbaar. ’t Harde heeft tevens een eigen treinstation.    

Landschappelijk zijn we verwend met fraaie bossen, heidevelden, zandverstuivingen, landgoederen, de nabijgelegen randmeren en het pitoreske vestingstadje Elburg. Er zijn dus volop recreatieve mogelijkheden.

De invulling van de dagen/dagdelen zijn nader overeen te komen in goed overleg, evenals het uurtarief.

Belangstelling? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!"

Rik Wesseler, huisarts
06-53425401
wess@hi.nl

of

Frank van der Heide
06-13428020
heiwes@ezorg.nl

Praktijkadres: 
Blerckweg 14
8084 EZ ‘t Harde