Word jij de digicoach van jouw team?

Werk je in de dagpraktijk en heb je affiniteit met digitale werkzaamheden? Ben jij degene die nu ook al tips geeft aan collega’s? Of vragen jouw collega’s je om even mee te kijken hoe dat systeem ook alweer werkt? Word dan de digicoach binnen jouw praktijk! Via een gratis digicoachtraining van één dag kun je nóg beter inhoud geven aan deze taak.

Webinar
Op dinsdag 16 mei is er een webinar geweest waar meer informatie is gegeven over de eendaagse training Digicoach. Kon je er niet bij zijn en ontvang je graag de informatie? Stuur hiervoor een mail naar m.valkering@medrie.nl

Wat houdt die functie dan precies in?  
Een digicoach is een zorgprofessional die de taak heeft om zijn/haar collega’s te ondersteunen in het vergroten van hun digitale vaardigheden. Een geduldige, coachende en digitaal en didactisch vaardige medewerker die veiligheid creëert voor de digitale starter, de leervraag verheldert, leermiddelen zoekt en collega’s ‘on the job’ coacht om stap voor stap vaardiger te worden. Als digicoach hoef je niet alle finesses van alle programma’s te kennen. Wel is het belangrijk dat je weet waar je met vragen terecht kunt. 

Meld je aan!
Nieuwsgierig geworden en wil je je inschrijven voor de eendaagse training? Geef je hier op!

Heb je vragen, stuur een mail naar Maren Valkering (m.valkering@medrie.nl).