Aan de slag als AIOS?

Heb je er belangstelling voor om als AIOS* op een van onze huisartsenposten te werken? Leuk! We vertellen graag hoe je dit kunt regelen. 

We hebben wat gegevens van je nodig. Deze kun je aan ons doorgeven via dit aanvraagformulier. Na ontvangst van het ingevulde formulier, gaan we aan de slag. Je krijgt van ons bericht als je account voor VIPLive Spoed EPD** is aangemaakt. 

Lees in de leidraad diensten alles over de wijze waarop en de voorwaarden waaronder de opleiding op de huisartsenpost door AIOS, opleider en huisartsenpost uitgevoerd moet worden en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Twee keer per jaar organiseren we een introductie AIOS op de huisartsenpost. De introductie is zowel voor de eerste- als derdejaars AIOS, werkzaam in één van onze regio's. Volgens het opleidingsreglement ben je als AIOS verplicht deze introductie te volgen voordat je op de huisartsenpost mag werken.

*   AIOS is een arts in opleiding tot (medisch) specialist.
** VIPLive Spoed EPD is speciaal voor huisartsenposten ontwikkelde software. Veel huisartsenposten in Nederland maken hiervan gebruik. Inloggen gaat met je UZI-pas.