Aan de slag als AIOS?

Heb je er belangstelling voor om als AIOS* op een van onze huisartsenposten te werken? Leuk! We vertellen we graag hoe je dit kunt regelen. 

We hebben een aantal gegevens van je nodig. Deze kun je aan ons doorgeven via het aanvraagformulier account. Na ontvangst van het ingevulde formulier ontvang je van ons een inlogcode voor Call Manager**. 

Lees in de leidraad diensten alles over de wijze waarop en de voorwaarden waaronder de opleiding op de huisartsenpost door AIOS, opleider en huisartsenpost uitgevoerd moet worden en wie waarvoor verantwoordelijk is.

Twee keer per jaar organiseren we een introductiecursus AIOS op de huisartsenpost. De introductiecursus is zowel voor de eerste- als derdejaars AIOS, werkzaam in één van onze regio's. Volgens het opleidingsreglement ben je als AIOS verplicht deze introductiecursus te volgen, voordat je op de huisartsenpost mag werken.

Tijdens deze middag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • organisatie Medrie
  • leren en werken
  • het registratieprogramma
  • de visiteauto.

Bij de inzet van de AIOS, de begeleiding door de huisartsopleider en het zelfstandig dienstdoen door de AIOS werken we volgens deze richtlijnen.

De volgende formulieren dienen ter ondersteuning:

*   AIOS is een arts in opleiding tot (medisch) specialist.
** Call manager is speciaal voor huisartsenposten ontwikkelde software. Veel huisartsenposten in Nederland maken hiervan gebruik.