Huisartsenpost: alleen voor spoedeisende hulp. Bel 112 bij direct levensgevaar

Heeft u in de avond-, nacht- en weekenduren of op officiële feestdagen met spoed een huisarts nodig? Bel dan de huisartsenpost van Medrie (0900 333 6 333 (€ 0,10 per minuut plus de gebruikelijke belkosten)). De huisartsenpost is alleen voor spoedeisende hulp, die niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer bereikbaar is.

Het is momenteel erg druk op de huisartsenpost. Dan kan het langer duren voordat wij u te woord kunnen staan. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Belt u met de huisartsenpost? Houd dan uw BSN-nummer (of van degene voor wie u belt) bij de hand. 

Twijfelt u of u contact moet opnemen met de huisartsenpost?  Beantwoord eerst de vragen op www.moetiknaardedokter.nl U krijgt direct advies. 

 

Als u belt met de huisartsenpost bepaalt de triagist (speciaal opgeleide professional) de mate van spoed en de vervolgactie. Dat kan een advies zijn waarmee u zelf verder kunt. Of u krijgt een uitnodiging om naar de huisartsenpost te komen. In dat geval dient u zelf het vervoer naar de huisartsenpost te regelen. Als het medisch noodzakelijk is, komt de huisarts bij u thuis of sturen wij een ambulance.

  • Met spoed een huisarts nodig? Bel 0900 333 6 333 (€ 0,10 per minuut plus de gebruikelijke belkosten). Lees ook deze aandachtspunten.
  • Met spoed een tandarts nodig? Bel uw eigen tandarts. U hoort dan waar u voor spoed terecht kunt.
  • Ieder contact met de huisartsenpost wordt geregistreerd en er gaat een bericht naar uw eigen huisarts.