Oogfoto maken

U bent door uw huisarts of praktijkondersteuners verwezen voor een oogfoto. U kunt voor het maken van een afspraak kiezen uit onderstaande locaties.
Onderstaande informatie is ook in print beschikbaar

Locatie Zwolle, informatie over afspraak maken/verplaatsen
Locatie Genemuiden, informatie over afspraak maken/verplaatsen 
Deze locatie is bestemd voor patiënten uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

 

Een afspraak voor een oogfoto (fundus, fundusfotografie) in Elburg, Heerde, Heino of Kampen gaat via één van onderstaande linkjes. Dan komt u in een digitale kalender. Lukt het niet om een afspraak te maken? Vraag dan hulp van familie of van de huisartsenpraktijk.

Locatie Elburg, Vackenordestraat 3a
Locatie Heerde, Brinklaan 11
Locatie Heino, Munnikenhof 10a
Locatie Kampen, Oostzeestraat 46


Neem dit mee naar uw afspraak:

  • Geldig legitimatiebewijs.
  • Eventueel ook een zonnebril. Als uw ogen worden gedruppeld, mag u niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Goed om hier rekening mee te houden.

Afspraak in Elburg, Heerde, Heino of Kampen annuleren
Wilt u uw afspraak annuleren, geef dit dan door aan uw huisartsenpraktijk óf stuur een mail naar infozgz@medrie.nl en vermeld daarbij de locatie, de datum en het tijdstip waar u de afspraak heeft staan.
Via de digitale kalender kunt u een nieuwe afspraak maken. Of vraag uw huisartsenpraktijk om hulp hierbij. Bij het maken van de afspraak kunt u uw e-mailadres en telefoonnummer registreren. Wij adviseren u zowel uw e-mailadres als een mobiel nummer in te vullen, zodat we u kunnen bereiken als bijvoorbeeld een spreekuur uitvalt. 

Uw contactgegevens
Medrie ondersteunt huisartsenpraktijken in Elburg, Heerde, Heino en Kampen bij de digitale afsprakenkalender. Als bijvoorbeeld een spreekuur uitvalt, nemen wij contact met u op via e-mail, telefoon of sms. Bij het maken van de digitale afspraak heeft u die contactgegevens ingevuld. Heeft u er bezwaar tegen dat wij contact met u opnemen, wilt u ons dat dan laten weten? Dat kan via een e-mail naar: infozgz@medrie.nl

De uitslag
Uw oogfoto wordt beoordeeld door een oogarts. Ongeveer zes weken na uw afspraak heeft de huisarts de uitslag ontvangen. Communicatie over de uitslag gaat via uw eigen huisarts.

Financieel
Deze kosten vallen binnen het tarief van de ketenzorg en zijn niet van invloed op het eigen risico bij uw zorgverzekeraar.