Oogfoto maken

U bent door uw huisarts of praktijkondersteuner verwezen voor een oogfoto-afspraak. Dat kan op diverse plekken in de regio. Per locatie gaat de aanmelding op een andere manier. Onderstaande informatie is ook in print beschikbaar

Open voor alle patiënten

 • Zwolle, Diagnosepunt, Dr. Spanjaardweg 29 in Zwolle
  Voor het maken of verplaatsen van een afspraak bij het Diagnosepunt in Zwolle belt u met Kysos via 020-600 0060. Ksyos vraagt uw naam, BSN- en telefoonnummer. Zij kunnen dan contact met u opnemen als er een spreekuur uitvalt.
  Annuleren of verplaatsen? Neem contact op met Ksyos via 020-600 0060. 
 • Huisartsenprakijken Elburg, Heino of Kampen
  Het maken van de afspraak gaat digitaal via één van onderstaande websites, dat is een digitale kalender. Lukt het niet om een afspraak te maken? Vraag dan hulp van familie of van de huisartsenpraktijk. Wij adviseren u bij het maken van de afspraak uw e-mailadres en een telefoonnummer in te vullen, zodat we u kunnen bereiken als bijvoorbeeld een spreekuur uitvalt. 

Naam locatie

Adres website

Locatie Elburg, Vackenordestraat 3a

medrieelburg.libersy.com 

Locatie Heino, Munnikenhof 10a

medrieheino.libersy.com

Locatie Kampen, Oostzeestraat 46      

medriekampen.libersy.com

Verplaatsen of annuleren? Geef dit dan door aan de huisartsenpraktijk waar u de afspraak heeft óf stuur een mail naar infozgz@medrie.nl en vermeld daarbij de locatie, de datum en het tijdstip waar u de afspraak heeft staan. Via de digitale kalender kunt u een nieuwe afspraak maken.

Alleen voor patiënten uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Voor het maken of verplaatsen van uw afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Medisch Centrum Steenpoort via 038-3851200. Het adres is voor de oogfoto-afspraak is Pr. Julianastraat 25, Genemuiden.
Annuleren of verplaatsen? Neem contact op met de praktijk via 038-3851200.

Neem dit mee naar uw afspraak

 • Geldig legitimatiebewijs.
 • Eventueel een zonnebril.
 • Als uw ogen worden gedruppeld, mag u niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Goed om hier rekening mee te houden.

De uitslag

Uw oogfoto wordt beoordeeld door een oogarts. Ongeveer zes weken na uw afspraak heeft de huisarts de uitslag ontvangen. Communicatie over de uitslag gaat via uw eigen huisarts.

Financieel

Deze kosten vallen binnen het tarief van de ketenzorg en zijn niet van invloed op het eigen risico bij uw zorgverzekeraar.


Huisartsenpraktijk Heerde

Bent u patiënt bij Huisartsenpraktijk Heerde? Neem dan voor een fundusfoto contact op met de praktijk.