Vacature POH-GGZ in Zwolle

Tags: Zwolle
22-02-2021

Huisartsenpraktijk Zuyderhart is op zoek naar een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) per 1 mei 2021 voor 2 tot 3 dagen per week.

Vacaturetekst van de huisartsenpraktijk:

In onze moderne praktijk in Zwolle Zuid werken drie huisartsen, een vaste waarnemend huisarts, een huisarts in opleiding, vier assistentes, een POH-somatiek, een POH-GGZ jeugd en een financieel medewerker. Wij zijn NHG-geaccrediteerd en zijn een opleidingspraktijk voor zowel doktersassistentes als huisartsen.

Wij zoeken een POH-GGZ met ervaring in de algemene en complexe psychiatrie. Bij voorkeur met als achtergrond sociaal psychiatrisch verpleegkundige of als psycholoog. In die functie zie je zelfstandig patiënten met psychische problematiek. Je doet aan consultatie, vraagverheldering, kortdurende behandelingen of indien nodig, verwijs je door. Daarnaast doe je medicatiecontrole bij patiënten met ADHD. Je werkt samen met onze POH-GGZ jeugd. Wij werken met Medicom met daarnaast mogelijkheden tot het gebruik van E-health en beeldbellen. Wij verwachten dat je goed zelfstandig kunt werken,  over goede sociale vaardigheden beschikt en enthousiast en proactief bent ingesteld.

Wij bieden een prettige werksfeer waarbij je laagdrempelig kunt overleggen met de huisartsen. Salariëring gaat volgens CAO huisartsenzorg. De werkdagen zijn in overleg vast te stellen.

Heb je interesse in deze functie mail dan je sollicitatiebrief en CV vóór 8 maart naar info@zuyderhart.nl  of verstuur deze naar Vrijheid 2a, 8014 XW te Zwolle.

Voor meer informatie/vragen kun je contact opnemen met telefoonnummer 038-4607878.