Vacature HIDHA/waarnemend huisarts Zwolle

Tags: Zwolle
22-07-2020

In verband met het vertrek van één van de huisartsen is huisartsenpraktijk Weezenland in Zwolle vanaf 17 augustus a.s. op zoek naar een waarnemend huisarts of HIDHA voor 1-2 dagen per week.

Huisartsenpraktijk Weezenland is een huisartsenpraktijk in de wijk Assendorp in Zwolle met ongeveer 2350 patiënten. De praktijk neemt deel aan de ketenzorg diabetes, CVRM en COPD. Ons team bestaat uit twee huisartsen, een physician assistant, twee praktijkondersteuners somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en drie assistentes. We werken nauw samen met andere disciplines zoals fysiotherapie, thuiszorg en haptonomie, welke zijn gevestigd in onze praktijk.

We zijn op zoek naar een patiëntgerichte en gedreven huisarts om ons team te versterken. U heeft passie voor uw werk en affiniteit met patiënten uit verschillende culturen en sociale klassen. Indiensttreding is mogelijk op basis van een arbeidsovereenkomst, maar ook een waarneemovereenkomst (voor een langere periode) behoort tot de mogelijkheden. Op den duur is associatie ook bespreekbaar.

Interesse?
Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.
Huisartsenpraktijk Weezenland
t.a.v. N.R. Bunskoeke, praktijkmanager
Zonnebloemstraat 31
8012XH Zwolle
Telefoonnummer 038-4214974
Of per e-mail naar: nynkebunskoeke@gmail.com