Vacature doktersassistente in Elburg (24-32 uur per week)

Tags: Zwolle
30-04-2021

Huisartsenpraktijk Elburg is wegens groei van de praktijk  per direct op zoek naar een doktersassistente voor 24-32  uur per week

Wij zoeken:
Een enthousiaste en ervaren doktersassistent, die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Flexibiliteit en een servicegerichte instelling zijn een vereiste. Ervaring met Medicom is een pré.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en plant afspraken in voor spreekuren en huisbezoeken. Daarnaast kunnen patiënten bij je terecht voor onder andere het meten van bloeddruk, oren uitspuiten, maken van uitstrijkjes en hechtingen verwijderen. Uiteraard heb jij hart voor de zorg en houd jij je hoofd koel in hectische situaties.

Wij bieden:
Een afwisselende functie in een gezellig, goed georganiseerd team van 9 huisartsen, 10 praktijkassistentes, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, 1 conciërge en 1 praktijkmanager. Samen bieden wij zorg aan ruim 12.000 patiënten. De praktijk is NHG geaccrediteerd en streeft naar kwalitatief hoogwaardige zorgverlening, rekening houdend met de wensen van de patiënten. 
De aard van het dienstverband bedraagt een overeenkomst voor bepaalde tijd . 
Salariëring geschiedt conform de CAO-huisartsenzorg.

Wil jij graag aan de slag in ons team? 

Mail dan een brief met je motivatie, samen met je curriculum vitae, vóór vrijdag 21 mei  a.s. naar mw. M. de Haan, praktijkmanager, op mdehaan@huisartsenelburg.nl.