Vacature doktersassistent Huisartsenpraktijk Holtenbroekdokters

Tags: Zwolle
01-04-2021

Huisartsenpraktijk Holtenbroekdokters is met spoed op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde doktersassistente, 16-32 uur/week

Vacaturetekst van de praktijk

Ben jij een teamplayer en haal jij je energie uit het samenwerken met je collega’s? Hou jij wel van een uitdaging en ben je probleemoplossend ingesteld? Dan is dit je kans om te solliciteren!

Onze praktijk ligt in de wijk Holtenbroek in Zwolle en heeft ongeveer 2400 patiënten. Wij zitten momenteel in een reorganisatie en zijn op zoek naar iemand die samen met ons dit proces aan wil gaan. Er zijn elke dag 1 of 2 huisartsen aanwezig. Er wordt door de praktijkondersteuner spreekuur gedaan voor mensen met Diabetes, hart- en vaatziekten en mensen met astma en/of COPD. De balie wordt bemand door twee baliemedewerksters. Tevens is er een locatiemanager die de organisatie van de praktijk op zich neemt.

Functieomschrijving

De assistentes doen de triage aan de telefoon, doen een gedeelte van de administratie en hebben een eigen spreekuur in de behandelkamer met medisch inhoudelijke taken. Daarnaast ondersteunen de assistentes de huisartsen zo nodig bij ingreepjes.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over bovengenoemde functie kun je contact opnemen met de locatiemanager Miranda Mateboer-Westland 06-21230424 (ma t/m vr 9-12 uur bereikbaar).

Heb je interesse, ga je een uitdaging niet uit de weg en ben je in het bezit van een afgrond MBO doktersassistent diploma, dan nodigen we je graag uit om uiterlijk 10 april te solliciteren. Dit kan door een e-mail voorzien van je sollicitatiebrief en CV  te sturen naar

PM-zwolle@co-med.nl.