UMCG-symposium Wat ons bindt, samenwerken door de lijnen heen

Tags: Zwolle, Hardenberg
14-06-2022

De afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde van het UMCG organiseert op dinsdag 5 juli een symposium in de regio Noord-Nederland. De afdeling heeft als missie om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van de kwaliteit van de huisartsenzorg en de zorg voor kwetsbare ouderen, in het bijzonder in de regio Noord-Nederland. Co-creatie tussen onderzoek, onderwijs, opleiding en de zorgprofessionals in de praktijk staat hierbij centraal. Hiervoor zoekt de afdeling continu de verbinding met huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio en de medisch specialisten in het UMCG en de regio. 

"Maar wat bindt ons dan? Hoe versterken wij elkaar? Wat is lastig? Waar kunnen we innoveren? Dat willen wij tijdens dit symposium met elkaar verkennen. U kunt een (inter)actief programma met muzikale en theatrale accenten verwachten!", aldus Prof. dr. N.D. Scherpbier-de Haan, afdelingshoofd Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Tijd: 14.00 - 20.00 uur.
Locatie: Onderwijscentrum UMCG
Genodigden: Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, medisch specialisten, aios, onderzoekers en medewerkers afdeling Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde UMCG.

Kijk hier voor meer info en aanmelden