Starter stopperbijeenkomst huisartsen 16 mei 2024

Tags: Zwolle, Flevoland, Hardenberg
26-02-2024

Ook dit jaar organiseren Medrie en LHV-afdeling Zwolle/Flevo/Vechtdal weer een starter-stopperbijeenkomst. Die wordt gehouden op 16 mei a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur bij Grand café Milligers, Milligerlaan 2, 8043 ND Zwolle. 

Praktijkzoeker? Unieke kans om kennis te maken met diverse praktijken
Ben jij als gedreven huisarts klaar voor de volgende stap in je professionele carrière? Wil je als praktijkhouder aan de slag om jouw visie op patiëntenzorg steeds meer praktisch te gaan vormgeven? Of zoek je misschien een praktijk, waarin jij als praktijkhouder het team kunt versterken?

Dan is dit je kans! Tijdens onze exclusieve starter-stopperbijeenkomst presenteren verschillende praktijkhouders hun praktijk. Zij zoeken opvolging of versterking. Ontdek een gevarieerd scala aan mogelijkheden, van levendige stadspraktijken tot gemoedelijke dorpspraktijken in het buitengebied. Na de inspirerende presentaties krijg je ruimschoots de gelegenheid om informeel in gesprek te gaan met deze praktijkhouders. Dit is dé gelegenheid om je ambities waar te maken. Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een mooie toekomst als praktijkhouder!

Praktijkhouder? Zet je praktijk in de spotlights
Ben je praktijkhoudend huisarts en zoek je versterking of opvolging? Dan nodigen we je uit je praktijk te presenteren. Een perfecte kans om die in de etalage én in de spotlights te zetten!

Tijdens de bijeenkomst geef je een korte presentatie (max. 5 minuten), waarbij potentiële kandidaten een goed beeld krijgen van de praktijk. Het is de bedoeling dat jij, eventueel samen met een praktijk- of Hagro-collega, aanwezig bent om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het opstellen van een pakkende presentatie? Dat kun je ons laten weten via het onderstaande aanmeldformulier.

Aanmelden
Belangstelling? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Dit kan tot uiterlijk 15 april a.s. Je ontvangt daarna verdere informatie van ons.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via zwolleflevovechtdal@lhv.nl.

Aanmeldformulier

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Wennemars, LHV-afdeling Zwolle/Flevo/Vechtdal
Donja Geurtz, Medrie regio Flevoland
Margreet Verloop, Medrie regio Hardenberg
Tamara Morgenstern, Medrie Regio Zwolle