Informatieavond voor ouders van jonge kinderen

11-05-2023

Insectenbeet, verslikken, kraaltje in de neus, een wond of plotseling hoge koorts... Allemaal dingen waar je als ouder/verzorger van een jong kind ineens mee te maken kunt krijgen. En wat kun je dan het beste zelf doen? En wanneer bel je de huisarts of de huisartsenspoedpost?

Op 1 juni a.s. organiseren de huisartsenspoedpost, de cliëntenraad van Medrie en kinderopvang ’t Hummelhuis een informatieavond voor ouders/verzorgers, opa’s/oma’s en oppas van jonge kinderen tot 6 jaar. Tijdens de avond krijgen zij informatie en advies van een huisarts: wat kun je zelf doen en wanneer bel je de dokter? Ook komen ze meer te weten over hoe de huisartsenspoedpost werkt.
Sprekers tijdens de avond zijn Muriël Schrijver, huisarts in opleiding van Huisartsen Heerde en Arina Brinkman, manager van de Triagepost Medrie/Huisartsenpost. Marleen Witteveen van #opladers is avondvoorzitter.
De informatieavond vindt plaats in De Rhijnsberg, Rhijnburglaan 7a in Heerde en start om half 8. Aanmelden van via www.medrie.nl/1-juni