Bezoek ons op het Open Bedrijven Festival Zwolle (1 nov.)

27-10-2023

Mis het niet! Aanstaande woensdag, 1 november, is Medrie dé organisatie die je moet bezoeken tijdens het Open Bedrijven Festival in Zwolle!

 

Vanuit Medrie staan Maurice Kok (recruiter), Gisela Merkus, Sanne Huberts en Karin Bolks (alle drie triagist bij Medrie) vol enthousiasme klaar om je te ontmoeten bij onze stand. Het Open Bedrijven Festival is de ultieme gelegenheid voor werkzoekenden en studenten om in contact te komen met veel bedrijven uit de regio (ongeveer 40 werkgevers).
We vertellen je graag meer over het beroep triagist, want het blijkt dat velen niet weten wat dit inhoudt. Daarnaast komen we uiteraard ook graag in gesprek met nieuw talent voor de functies triagist en doktersassistent, zowel voor onze huisartsenspoedposten als de huisartsenpraktijken in onze drie regio's.

Onze stand is prachtig ingericht en we hebben ook een unieke foto-actie waarmee je leuke prijzen kunt winnen.
Benieuwd? Kom ons bezoeken op het banenfestival in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle (Stationsplein 1). De deuren zijn geopend van 11:00 tot 19:00 uur en de toegang is gratis. Wij zijn er helemaal klaar voor en wellicht zien we elkaar daar.