Klacht of compliment?

We horen graag uw ervaring tijdens uw bezoek aan een van onze huisartsenposten. Of uw mening of de diabetes-, COPD- of hart- en vaatzorg. Heeft u tips en ideeën om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren? Fijn dat u deze met ons wilt delen.

Compliment
Wij horen graag waarover u tevreden bent. We weten dan wat u belangrijk vindt in de zorg die u van ons krijgt. U kunt uw compliment doorgeven door het complimentenformulier in te vullen of door ons te mailen (kwaliteit@medrie.nl).

Klacht
Onze zorgverleners doen er alles aan om goede zorg te leveren op een prettige en professionele manier. Toch kan het zijn dat u niet helemaal tevreden bent over de zorg. Wij horen graag uw ervaringen, opmerkingen en klachten. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening nog beter laten aansluiten bij de behoeften van patiënten met wie wij contact hebben. En op die manier de kwaliteit verder verbeteren.

Laat het ons weten
Het kan zijn dat er in het contact met de zorgverlener iets gebeurt dat u niet prettig vindt of waarmee u het oneens bent. Iets waarover u vragen of een klacht heeft. Zijn dingen niet gegaan zoals u dit verwacht had, dan horen wij dat graag! Neem contact op met de klachtenfunctionaris. Haar gegevens staan onderaan deze pagina. Zij is onafhankelijk en onpartijdig. In een vertrouwelijk gesprek kunt u uw ervaring met haar bespreken. Samen gaat u op zoek naar een oplossing voor uw klacht.

Klacht indienen
U kunt uw klacht digitaal indienen via het klachtenformulier. De klachtenfunctionaris neemt daarna contact met u op. Wilt u liever een brief schrijven? Dat kan ook. De adresgegevens zijn:

Vertrouwelijk
Medrie
T.a.v. de klachtenfunctionaris
Postbus 40099
8004 DB ZWOLLE

Neemt u liever contact op via de telefoon of e-mail? Dit zijn de gegevens:

Mevrouw D. Kronemeijer
Telefoon: 06 54 22 79 20
E-mail: klachten@medrie.nl
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag

Mevrouw C. Broekhoff
Telefoon: 06 51 06 56 84
E-mail: klachten@medrie.nl
Werkdagen: woensdag, donderdag, beide dagen tot 15.00 uur

Medrie is aangesloten bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg. De klachtenfunctionaris kan u hierover meer vertellen.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA EINDHOVEN
T: 088 022 91 00
E: info@skge.nl
I: www.skge.nl

Meer informatie
Folder Heeft u een klacht? Laat het ons weten!
Klachtenregeling